onsdag 2 november 2011

Live: GUBB OCH OBNOXIOUZ
FULL CLIP bränner av sitt tredje datum mitt i det stundande novemberregnet och välkomnar två tungviktare från Västra Götaland-regionen: Gubb och Obnoxiuz!

Gubbs karriär spänner sig över flera decennier. I början av 90-talet var han med i hårt turnérande Tha Brigade, som släppte EPn "First Blood" (1993) och albumet "Northern Lightz" (1996). I slutet av 90-talet var Gubb medlem i andra upplagan av 3 Ess, som bland annat släppte den legendariska blåa vinyltolvan "Hela jävla GBG/Ja Ja Ja". Gubb är nog dock mest känd som soloartist. Låtar som "Respekt", "Verbalt Rån" och "Orala Steroider" är klassiker och hans kultstatus har cementerats tack vare 2004 års fullängdare ""Mitt liv som Hund".

Gubb är/var också CEO för göteborgska skivetiketten Illizit Muzik, där lokala storheter som Calle P, Rico Won och Obnoxiuz har huserat. Den sistnämnda är känd för släpp "Channel X" och "Posttraumatic Syndroms" (Med Jabs) och ifjol släppte Obnoxiuz sitt kritikerrosade släpp "Mellan gott och ont", där PST/Q, Roffe Ruff och Parham gästade.

Lördagen den 19 november är alltså i Illizit Musiks tecken! Och självklart står Gunnerz och Aggro bakom skivspelarna för att leverera tung hiphop i era trumhinnor!

Biljetter finns att köpa på Pusterviks biljetter.
Pris: 80 kr (100 kr vid dörren).
OBS! På scen: 22:00.
21-02.
18 års-gräns.
Ballroom, Henriksberg.